DPF részecskeszűrő tisztítás


DPF Szerviz

DPF Szerviz

Cégünk 2006.-ban kezdett el foglalkozni részecskeszűrő tisztítással és felújítással, így kijelenthetjük, hogy a piacon jelenlévők között az egyik legrégebben működő részecskeszűrőkre szakosodott szerviz vagyunk. Az eltelt évek alatt kellő tapasztalatra tettünk szert, kollégáink jól képzett szakemberek, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően Európai színvonalú szolgáltatást kínálunk ügyfeleink részére.

Tel: +36 20 414 42 14

DPF szűrők

DPF szűrők

Személyautók, kisteherautók, kamionok, munkagépek és egyébb járművek dízel részecskeszűrő tisztítása és felújítása rövid határidőre, magas minőségű gyári technológiával. A részecskeszűrőket nem vágjuk és nem savazzuk,  a tisztítás során mindvégig megőrzi a dpf szűrő a gyári állapotát. Porcelánbetét kímélő eljárásunknak köszönhetően a részecskeszűrő tisztítás akár többször is megismételhető.


Kérjen időpontot most!

Garancia

Garancia

Minden, általunk tisztított, részecskeszűrőre 1 év garanciát vállalunk a garanciaszelvényen feltüntetett feltételek mellett. Az általunk tisztított részecskeszűrőkről fényképes és mérési dokumentáció készül az esetleges félreértések elkerülése végett! Komplett autók esetében mérési jegyzőkönyv, garanciapapír és kísérő dokumentummal kerül minden autó átadásra. Kérés esetén az általunk készített fényképek másolatát e-mailben átküldjük.