Rólunk


30 éves szakmai múlt

30 éves szakmai múlt

Magyarországon szinte az elsők között kezdtük el a részecskeszűrő tisztítását és dpf szűrők felújítását, ennek már bő 1 évtizede. Több mint 30 éve foglalkozunk BMW típusú személyautók szervizelésével és javításával, ebből közel 20 év kint Németországban és Svájcban eltöltött szakmai múltra tekint vissza. Köszönhetően a szakmában eltöltött hosszú évek alatt szerzett tapasztalatoknak és folyamatos képzéseknek a lehető legtökéletesebbre fejlesztettük a részecskeszűrő tisztítási technológiánkat. Számunkra fontos a minőségi és precíz munka, ebből adódóan a reklamáció mentes szolgáltatás! Ugyan is nem a nyereség a fő cél, az csak minőségi becsületes munka eredménye!

Bejelentkezés

Bejelentkezés

Részecskeszűrő tisztításra időpontot telefonon vagy e-mailben tud foglalni! Milyen adatok kellenek a bejelentkezéshez? Autója típusa, forgalmi rendszáma és telefonszáma szükséges. Leszerelten hozott részecskeszűrőnél nem kell telefonon vagy emailben időpontot egyeztetni, nyitvatartási időnkben bármikor leadható vagy postai úton küldhető a részecskeszűrő. Amennyiben legkésőbb délig leadja a DPF szűrőt, még aznap kitisztítva átvehető!

Postázás

Postázás

Ha személyesen nem tudja elhozni a leszerelt részecskeszűrőt, akkor akár futárral, vagy Magyar Postán keresztül elküldheti. Mi kitisztítjuk és posta fordultával utánvéttel visszaküldjük a kitisztított részecskeszűrőt! A postaköltség az ügyfelet terheli.